Бійці 72-ї бригади і прикордонники заблоковані на території РФ, вони оголосили голодування. Бійці 72-ї бригади і прикордонники заблоковані на території РФ. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише журналіст Андрій Цаплієнко.

«За словами одного з командирів, ніхто з хлопців не просив притулку в РФ і не зрадив присязі. Всю ніч наших викликали на допити і намагалися брати відбитки пальців. До ранку хлопці вийшли з наметового табору і оголосили голодування з вимогою відправити їх в Україну або дати можливість зустрітися з українським представником», - зазначив журналіст.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про те, що під час бою в Луганській області частина бійців одного з підрозділів сил АТО, витративши всі боєприпаси, були змушені відійти в пункт пропуску Російської Федерації.

На своїй сторінці у «Фейсбуці» журналіст Андрій Цаплієнко повідомив, що представники незаконних збройних формувань витіснили частину підрозділів сімдесят другої бригади і близько 150 прикордонників на російську територію.

Як повідомлялося, сили АТО неодноразово піддавалися обстрілу поблизу Червонопартизанська. При цьому, як писав журналіст Андрій Цаплієнко, одному з підрозділів ультиматум висувався - залишити позиції протягом 5 діб. В іншому випадку їх знищать «одним залпом ПЗВ».